Taner Gülleri: Emeklerimizin karşılığını aldık
07 Mayıs 2024 Salı 15:25 Derince

Taner Gülleri: Emeklerimizin karşılığını aldık

Derince
Belediye Derincespor Teknik Direktörü Taner Gülleri ligde kalmayı hak ettiklerini söyledi ve “Çok büyük bir aile olduk, kenetlendik, şükürler olsun ki başarı da geldi.

 

AKLIMINDAN UCUNDAN BİLE GEÇMEDİ

Emeklerinin karşılığını aldıklarını ifade eden Taner Gülleri şu şekilde konuştu: Başından beri söylüyorum. Ligde kalmayı hak etmiştik. Gelirken de belirtmiştim. Düşmek aklımın ucundan bile geçmiyordu. Ne antrenör ne de futbolcu bunu yaşamak istemez. Herkes çok emek verdi. Emeklerimizin karşılığını aldık.

 

KENETLENDİK

Futbolcularımıza şunu söyledim. Biz kazanalım, rakibimizin kaybetmesini bekleyelim. Allah yardım edecektir. İnancımızı hiçbir zaman kaybetmedik. Maçtan sonra bu sevinci yaşayacağımızı inanın bana biliyordum. Kenetlendik, çok büyük bir aile olduk. Şükürler olsun ki başarı da geldi. Bundan sonrası için her şeyin çok daha güzel olacağını düşünüyorum.

 

İNEGÖLSPOR’U KUTLUYORUM

Türkiye’deki futbol ortamında işini son haftalara bırakmayacaksın. Rakiplerin üzerimize oynadığı ile ilgili de duyum aldık. Bu bakımdan değerlendirdiğimde son topa kadar mücadelelerinden vazgeçmeyen İnegölspor’u da tebrik ediyorum. Hiçbir şaibeye mahal vermediler.

 

ŞÜKÜRLER OLSUN

Liglerde mücadele eden tüm takımların namusu ile oynamaları lazım. İnegölspor da namusu ile çıktı ve oynadı. Denizli de keza öyle. Açık ve net, zor kazandık. En az 7-8 net pozisyonumuz var ama topu içeriye atmakta zorlandık. Şükürler olsun 90. dakikada attığımız golle kazandık ve ligde kaldık. Bir kez daha başkanından çimcisine kadar emek veren herkese teşekkür ederim.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER